keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Munter ja Logomo

Tämän jakson asiakastyönä on ollut suunnitella logomoon yrittäjä gaala ja Hanna Muntterille vaali kamppanja. Logomon yrittäjä gaalassa jaetaan yrittäjä palkinto, kuntakohtaiset yrittäjäpalkinnot ja Suomen Yrittäjien timanttiristejä. Palkintogaalan jälkeen logomo salissa järjestetään illallinen. 
Meidän tiimimme suunnitteli logomoon hienostuneen ja elegantin luonnoksen jossa yksityiskohtana oli kiemurat. Pääväriteemana oli sinertävän harmaa. Pöytänumeroihin sain idean yksinkertaisuudesta ja suoralinjaisuudesta ja loppujen lopuksi ne olivat 25cm korkeat ja 10cm leveät puupalikat joiden päälle olisi tehty lovi jolla päälle asetettava numero pysyisi kiinni palikassa. Teimme töistä planssit valmiiksi tiistaina sillä keskiviikko aamuna Hanna ja Gaalan työntekijä tuli valitsemaan käytettävät ideat. Gaalaan valittiin viivin, hannahin ja ainon suunnitelma. Alempaa löytyy esittely Munterin kampanjasta jonka me suunittelimme ja työ jonka Hanna valitsi kampanjakseen!
Hanna Munter on Suomen yrittäjien varapuheenjohtaja ja haki myös seuraavan kauden varapuheenjohtajaksi ja pyysi meitä tekemään hänelle vaalikampanjan. Halusimme tehdä erilaisen, hauskan ja iskevän kampanjan Hannalle. Päävärinämme käytimme kirkasta, vahvaa pinkkiä. Facebook banneriin ja esitteen keksimme hauskan, Hannan ravintola ja kokki teemaan tekemällä niin sanotun reseptin Hannasta. Pinssin teimme karikatyyri naaman Hannasta joka oli meidän valttikorttime ja todellakin erilainen kuin muilla.

 Tässä on suunnitelemamme karikatyyri pinssi Hanna Munterille. Tämä kuva oli myös painettu Munterin tiimin t-paitaan!Lopulliset esille menvät pinssit esitteet ja facebook banneri. Hanna Munterin kampanja onnistui aivan mahtavasti ja Hanna valittiinkin suomen yrittäjien varapuheenjohtajaksi eli meidän kampanjamme toimi! Olen tästä työstä todella ylpeä ja tämän työ sai minut arvostamaan yhä enemmän omaa tiimiämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti