tiistai 28. lokakuuta 2014

Kuvausjärjestelyt a`la ammattilaiset


Kuva: Agent Bauer
                                                                  AGENT BAUER 
Agent Bauer sivustolta löytyy monia kuvaujärjestelijöitä. Oma suosikkini oli Hans Blomquist joka ruotsalainen kuvausjärjestelijä. Hän on syntynyt maaliskuussa 1975 ja on entinen ammatti jalkapalloilija. Yllä oleva kuva on hänen käsiä-alaansa. Tykkään Blomquistin tyylistä käyttää pieniä esineitä täyttääkseen tilan. Pienet yksityiskohdat saavat kuvan katsojan silmäilemään kuvaa tarkasti. Myös nsuht neutraalit värit ovat mielestäni parempia kuin räväkät ja kirkkaat shokkivärit. Hans kuvaa kuvausjärjestelynsä yksinkertaisesta suorasta linjasta.

                                                                JENNI JUURINEN
Jenni Juurinen on nuori suomalainen Kuvausjärjestelijä Hän tekee erilaisia ja erityylisiä kuvausjärjestelyitä. Yleensä hänen kuvansa ovat leikitteleviä ja nuorekkaita. Kuvaustausta kuvissa on yleensä melko neutraali ja piristettä kuviin hän tuo räväköillä esineillä ja huonekaluilla. Jenni Juurinen on Scandinavian Dekon Stylisti/kuvausjärjestelijä.

Susanna Vento on sisustustoimittaja, kuvausjärjestelijä ja sisustussuunnittelija. Hänen kuvausjärjestelynsä ja kuvansa ovat omalaatuisia ja erikoisia mutta joukosta löytyy myös täysin perus olohuoneen sisutus kuvia. Vento kuvaa kuvausjärjestelynsä erilaisista kuvakulmista jotka tuovat mielenkiintoisuutta kuviin. Susanna Vento on suomalainen perheenäiti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti