perjantai 31. lokakuuta 2014

IGEMSsin käyttöä ja vesileikkuuta

Tänään opettelimme IGEMSsin käyttöä jolla puhdistetaan illustraattori tiedostoja vesileikkuuta varten.Illustraattori tiedosto täytyy tallentaa kohdasta file-export-tallentaa kuva AutoCAD tiedostona - valita JPEG ja painaa OK. Kuva avataan IGEMSsiin jossa se puhdistetaan vesileikaamiseen sopivaksi. Käytimme siivoustyökalua jossa käytettiin efektejä räjäytä ja puhdista jonka jälkeen kuva oli valmis vesileikkuuta varten. Lähdimme venemestarin kadulle ja siellä aloimme vesileikkaaman jokainen vuorollamme omia tiedostojamme. Olen Paimion Nuorisoneuvoston varapuheenjohtaja ja suunnittelin ja tein Paimion nuorisoneuvostolle kyltin jossa lukee lyhenne nuorisoneuvostosta eli NUNE.


Pari kuvaa venemestarilla olevasta vesileikkurista. Vesileikkuri leikkaa puuta, polykarbonaattia, kiveä, finnfoamia, pleksia ym. Leikkuu tapahtuu vedellä ja hiekalla jotka tulevat suurella paineella ulos koneesta ja leikkaavat koneeseen ohjelmoidun ohjelman mukaisesti.


Tässä on valmiit kyltit nuorisoneuvostolle. Isompi kyltti on n.150cm pitkä ja 60cm leveä. Jatkosuunnitelmana maalata molemmat kyltit punaiseksi spray-maalilla ja käyttää niitä nuorisoneuvoston järjestämissä tapahtumissa. Päivä vesileikkuun parissa oli mielenkiintoinen ja opettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti