sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Habitare

Perjantaina lähdimme koululta klo 8.15 bussilla kohti Helsinkiä, jossa päämääränämme oli Helsingin messukeskus ja habitare-messut. Mukaan lähti kaikki käta puolen opiskelijat. 

Kun saavuimme Helsinkiin, menimme sisälle messukeskukseen ja lähdimme kiertämään messuja. Olimme olleet rakennuksessa ehkä 20min kun kaiuttimista kuului kuulutus, jossa käskettiin tyhjentämään koko kiinteistö turvallisuussyistä. Menimme siis ulos ja odotimme, että pääsisimme takaisin sisälle. Sisälle päästyämme jatkoimme kiertelyä ja messuosastojen tutkimista. 


Sauna ja kylpuhuone osastolla oli erilaisia sauna ratkaisuja ja ihan sairaan upeita poreammeita jotka oisin kaikki voinut ottaa kotiin. Saunat olivat useimmiten esitelty erillisinä saunamökkeinä


Messuilla oli todella paljon erilaisia valaisimia jotka oli toinen toistaankin erikoisempia. Glitteriä, kukkasia, kirkkaita värejä, muumeja, dinosauruksia yms esiintyi lampuissa.

Habitaressa oli upeita huonekaluja jotka oisin voinut ottaa vaikka kaikki mukaan kotiin. Sain todella hyviä ideoita sisustukden suhteen kotiin ja inpiraatio taso nousi ainkin sataan.
Ihania tauluja, lakanoita, mattoja, herkkuja ja tilpehööriä. Mahtavaa!

Sateenvarjot katossa oli tosi upean näköisiä ja niistä sai mahtavai kuviakin. Messuosastot oli tehty makeiksi ja puoleensa vetäviksi. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti