maanantai 15. syyskuuta 2014

HABITARE

Olimme koulun kanssa Helsingissä sisutusmessuilla, Habitaressa. Jokaiselle tiimille annettiin tehtäväksi kuvata  10 houkuttelevan näköistä messuosastoa, 10 huippuhyvää messupukeutumisideaa  ja 10 kiinnostavaa tuotteiden esillepanoratkaisua.

Houkuttelevat messuosastot

Tässä kolme valitsemaani messuosastoa jotka houkuttelivat. Kaikki nämä kolme messuosastoa ovat mielestäni rauhallisia kauniita ja hienosti aseteltuja sekä toteutettuja. Musta ja valkoinen luovat toisiinsa sopivasti kontrastia ja saa messuosastoista hienostuneen näköisiä.

 Messu tuotteiden esillepanoa

Nämä tuotteet oisin voinut vaikka viedä kotiin messuilta. Kauttimet seinällä saman sävyisten tablettien päällä oli mielestäni hauska ja kiinnostava esillepano idea. Eri tasoilla katosta roikkuvat lamput messuosastolla oli mielestäni hieno ja katseen kiinnittävä ratkaisu esillepanoon. Auton nokka jääkaappina, aivan mahtavaa. En oikeastaan tiedä miten tämän esittelisi, se vain oli yksinkertaisesti upea idea. Sänky joka oli täynnä tyynyjä osui heti silmään ja teki heti mieli päästä tuollaiseen sänkyyn nukkumaan. Tyynyt ja peitot oli aseteltu kauniisti ja tyynyt olivat kauniita ja erilaisia. 

Messupukeutuminen

Osa messuosastojen työntekijöistä oli pukeutunut samantyylisesti ja rauhallisesti, osa taas oli uskaltanut pukeutua värikkäästi  ja ehkä suurimmalla osalla työntekijöistä oli yrityksen logolla varustetut asialliset vaatteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti